Salons en oefenavond

Salon: Milonga La Roca

Iedere 3e zaterdag van de maand Milonga La Roca, soms vooraf een workshop (zie agenda). Deze salon is er voor de die-hard tango dansers die graag dansen in een mooie Ronda en genieten van Close Embrace. High level, mooie flow, kleine omhelzing, 100% klassiek. De beste DJ’s van Europa, fijne dansers, intense avonden. Wil je komen? Meld je aan via de tangokalender.  We gebruiken de “role-based” optie waardoor je dus ook zonder partner kunt opgeven maar je op de wachtlijst komt als leiders/volgers niet in balans zijn. Maximaal aantal deelnemers: 120.

Speciaal voor La Roca worden de beste DJ’s uit binnen- en buitenland uitgenodigd. Vele internationale DJ’s hebben hier hun Nederlandse debut. 

Van 20.00 tot 01.00. Entree 10 euro.

Soms worden voor La Roca of in het La Roca weekend, workshops door gastdocenten gegeven. Zie hiervoor de Agenda.

Oefenavond

Je kunt iedere donderdag avond van 20.30 tot 23.30 uur komen oefenen in De Danswerkplaats. Een ontspannen avond voor echt iedereen: van absolute beginners tot zeer ervaren dansers. Trainen ‘moet’ iedereen! ‘Deze avond is tijdens lesweken gratis toegankelijk voor onze cursisten, overige dansers en voor iedereen buiten lesweken is de entree 4 euro. Een team van vrijwilligers ontvangt je. Vragen stellen kan. Ben je beginnend DJ en wil je een keer draaien, of ben je lid van een tango orkest en wil je een keer voor dansers spelen, van harte welkom.

De oefenavond is er iedere week, ook in vakantieperiodes. Soms is er een speciale avond gepland, dus check altijd even de Tangokalender of de agenda op deze website.

Registratie van een Tango oefenavond in de Danswerkplaats

Contactformulier

Heeft u nog vragen? Kunnen wij u verder helpen? Neem dan contact met ons op.