Lesrooster
Workshops
Evenementen

Cheek2cheek biedt wekelijkse lessen op verschillende niveau’s op de dinsdag en woensdag. Ons lesprogramma wordt stap voor stap opgebouwd en brengt dansers van een goede basis (mooie omhelzing en voldoende variëteit in beweging, genoeg om naar oefenavonden en salons te gaan en je vertrouwd te voelen op de dansvloer.)

Van beginners zonder enige ervaring die de essentie willen leren, naar basics voor een goede, degelijke basis, via Intermediate (meer diepgang in de basis en verbreding van de techniek, inzicht in muzikaliteit en creativiteit) naar Experienced (kennis vergaren van alle mogelijke technieken en bewegingen). Met als hoogste niveau de Ultimate (waar alle technieken in volle rijkdom creatief verbonden kunnen worden met frivoliteit indien mogelijk en totale muzikale vrijheid).

We moedigen cursisten aan om zo intensief mogelijk te trainen door tijdens de lesweken voor hen de oefenavond gratis toegankelijk te maken. In de lessen is altijd aandacht voor een technische oefening, lesstof wordt herhaald en telkens worden er nieuwe elementen aan toegevoegd.

Sinds begin 2019 zijn, naast Bart en Karin, Mariano en Maral docenten in Amersfoort. Deze fantastische docenten hebben jarenlang in London hun school gehad en Maral daarvoor ook in Buenos Aires. Mariano is jarenlang violist bij Sexteto Milonguero geweest en heeft overal ter wereld tangomuziek gespeeld. Meer informatie over deze docenten, hun visie op de tango en enkele filmpjes vind je hier

Gratis proeflessen

Wij nodigen alle geinteresseerden van harte uit om eens kennis te maken met ons en onze lesmethode tijdens de gratis proeflessen voor beginners. Soms zijn er ook proeflessen voor dansers, dan zijn uiteraard ook al onze cursisten meer dan welkom om aan deze gratis lessen deel te nemen, ook al heb je je al ingeschreven voor het komende cursusblok.

 

Zoek je nog een partner, of wil je met ons overleggen over je lesniveau, dan zijn deze proeflessen absoluut aanraders.

Wil je meedoen aan een proefles?

Lesrooster najaar 2021

Het nieuwe lesseizoen start op 14/15 september 2021. Instromen kan daarna ook nog bij die groepen waar nog plaats is.

Dinsdag docenten Bart en Karin

19.00 – 20.15

Basics (0,5 tot 1,5 jaar ervaring) 

20.15 – 21.30

Intermediate + (tussen de 2-4 jaar ervaring) 

21.30 – 22.45

Beginners, geen ervaring nodig. 

Woensdag (docenten Mariano en Maral)

19.00 – 20.15

Experienced (minimaal 3 jaar ervaring) 

20.15 – 21.30

Ultimate (minimaal 5 jaar ervaring maar liever meer) 

21.30 – 22.45

Intermediate (1 tot 3 jaar ervaring)

De cursus bestaat uit 15 lessen van 75 minuten. Kosten vanaf september 2021: 195 per persoon (13 euro per les). Er zijn geen lessen in vakantieweken (herfst vakantie en rondom kerst/nieuwjaar). Let op: mochten we door de ontwikkelingen genoodzaakt worden om weer de school te moeten sluiten, worden alle nog openstaande lessen direct terugbetaald. Cursisten hebben gratis toegang tot de oefenavond. Reserveren voor oefenavonden is tijdelijk verplicht en het aantal plaatsen nu beperkt.

Afgelopen periode tangolessen gevolgd van Karin en Joris. Ik heb er erg van genoten. Er hangt een prettig sfeer in de les en Karin en Joris hebben erg oog voor detail. Naast de figuren kijken ze ook naar het technisch aspect en kijken ze goed per persoon wat je als leerling nodig hebt. Ik zou ze zeker aanraden!
Marielle

Karin en Joris dansen en doceren met passie. Het is leuk om naar ze te kijken en om de tango te leren
Petra

Workshops

Workshops voor beginners: wil je een korte kennismaking met de Argentijnse Tango? Je kunt je inschrijven voor de Sensual Sunday of met een groep vrienden een Dance&Dine boeken.

 

Zoek je een workshop op maat, prive of zakelijk, neem dan contact op met Karin Venverloo zodat zij een aanbod kan samenstellen. Dat kan een gewone introductie workshop zijn, maar ook een workshop met voor jullie passende thematiek (communicatie, leiderschap, oid).

Workshops voor dansers: regelmatig organiseren wij workshops of korte lesblokken rondom een bepaald thema. Hiermee verdiep je je kennis van de tango en verfijn je je dans.

 

Zo nu en dan nodigen we gastdocenten uit ter inspiratie. Alle geplande workshops staan in de agenda, worden in de nieuwsbrief vermeld en zijn te vinden op de Facebook pagina van Cheek2Cheek.

Overige evenementen

Naast de wekelijkse lessen, workshops, oefenavonden en vaste salons zijn er regelmatig bijzondere activiteiten: samenwerking met de Dias Latinos, de Flint, Theater de Lieve Vrouw of andere prachtige locaties waar Cheek2Cheek een salon mag organiseren, workshops kan geven of optreedt.

In de agenda staan deze evenementen vermeldt, maar wil je op de hoogte blijven dan kun je je beter aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat krijg je hier tof les, het plezier spat er van af en er wordt op een hele positieve manier gecorrigeerd waar nodig. Echt een aanrader!
Hans

Super mooie energieke workshop van Karin gehad.
Lies

Contactformulier

Heeft u nog vragen? Kunnen wij u verder helpen? Neem dan contact met ons op.