Locatie in De Danswerkplaats of anders vermeld, meld je aan voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven of check regelmatig de agenda. Daarnaast zijn er zo nu en dan speciaaltjes tijdens de oefenavond, salon of als losse Pop-Up.

  • Iedere donderdagavond oefenavond : van 20.30 tot 23.30 uur. Entree 4 euro. Ook in de vakantieweken open! Je kunt komen trainen met je vaste partner, maar ook zonder partner komen en trainen/dansen met wie er die avond is. Deze avond wordt gedraaid door het vrijwilligersteam van Cheek2Cheek, zowel de host als de DJ (wisselend per week).
  • Iedere 3e zaterdag van de maand: Milonga la Roca (Niet in januari 2024): van 20.00 tot 02.00 uur. Entree 12 Euro. Voor de die-hard tango danser die graag danst in een perfecte Ronda in Close Embrace. De beste DJ’s uit heel Europa (mits in de buurt cq. op trein/rij afstand). Prachtige flow, zeer goede dansers, 100% klassieke tangomuziek. Deze salon is gelimiteerd in het aantal bezoekers en de verhouding leiders/volgers is altijd in balans. Reserveren noodzakelijk, dat doe je op de tangokalender. Na 23.30 uur kun je zonder reservering binnenkomen. Entree is dan 5 euro.
  • Zondag 28 Januari is er een bijzonder filmvoorstelling van 16-18 uur. De documentaire Addic Tango waarin 3 tangodansers gevolgd worden en bevraagd worden naar hun drijfveren om zoveel tango te dansen is echt een aanrader om meer te begrijpen van onze passie. Aansluitend salon van 18-23 uur. Reserveren voor de film is noodzakelijk via Tangokalender. Salon kun je gewoon komen. Lukt het reserveren niet? Stuur me een berichtje.
  • 31 Januari: Leading Ladies avond. Van 20.30-23.00 uur kunnen de zeer en minder ervaren leidende volgers weer lekker komen trainen. Vooraf van 19.30-20.30 uur workshop, thema is nog niet bepaald. Kosten workshop 12 euro, trainingstijd 5 euro, combi 15 euro. Opgeven hoeft niet, kom gewoon op tijd.
  • 7 Februari: Gratis proefles voor beginners. Tevens op 6 en 7 Februari start nieuwe cursussen voor alle andere niveaus.
  • 18 Februari: Sensual Sunday intensieve beginnersmiddag. Met hapje/drankje, in totaal 2,5 uur les. Samen intensief kennismaken met de tango, een fijne lange middag met pauze. Zie ook Tango voor beginners, daar ook link naar het inschrijfformulier.