Locatie in De Danswerkplaats of anders vermeld, meld je aan voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven of check regelmatig de agenda. Daarnaast zijn er zo nu en dan speciaaltjes tijdens de oefenavond, salon of als losse Pop-Up.

  • Iedere donderdagavond oefenavond : van 20.30 tot 23.30 uur. Entree 4 euro. Ook in de vakantieweken open! Je kunt komen trainen met je vaste partner, maar ook zonder partner komen en trainen/dansen met wie er die avond is. Deze avond wordt gedraaid door het vrijwilligersteam van Cheek2Cheek, zowel de host als de DJ (wisselend per week). Tot einde lesseizoen (nu tot eind mei) gratis voor de huidige cursisten van Cheek2Cheek.
  • Iedere 3e zaterdag van de maand: Milonga la Roca: van 20.00 tot 02.00 uur. Entree 12 Euro. Voor de die-hard tango danser die graag danst in een perfecte Ronda in Close Embrace. De beste DJ’s uit heel Europa (mits in de buurt cq. op trein/rij afstand. Invliegen voor la Roca is te milieubelastend). Prachtige flow, zeer goede dansers, 100% klassieke tangomuziek. Deze salon is gelimiteerd in het aantal bezoekers en de verhouding leiders/volgers is altijd in balans. Reserveren noodzakelijk, dat doe je op de tangokalender. Na 23.30 uur kun je zonder reservering binnenkomen. Entree is dan 5 euro.
  • 8 Juni: Open introductieles voor beginners van 19.00-20.15 uur. Interesse in de tango, maar weet je nog niet of dit jouw/jullie dans is? Doe mee met deze open les. Opgeven hoeft niet, stap gewoon iets voor 19 uur binnen. Met of zonder partner. Karin gaat de deelnemers meenemen in de basics van de tango; het leiden en volgen, de communicatie. Aansluitend kun je gratis deelnemen aan de oefenavond, om te kijken maar ook om je eerste echte dansjes te doen. Kosten 5 Euro.
  • 16/18 Juni: Masterclass Weekend met Maja Petrovic en Marko Miljovic Weekend op uitnodiging maar ook ruimte voor cursisten op de vrijdagavond zijn er losse workshops en op zaterdagavond La Roca en op zondag Chill-out/Farewell salon met optreden.
  • 6 Juli: Open introductieles voor beginners van 19.00-20.15 uur. Interesse in de tango, maar weet je nog niet of dit jouw/jullie dans is? Doe mee met deze open les. Opgeven hoeft niet, stap gewoon iets voor 19 uur binnen. Met of zonder partner. Karin gaat de deelnemers meenemen in de basics van de tango; het leiden en volgen, de communicatie. Aansluitend kun je gratis deelnemen aan de oefenavond, om te kijken maar ook om je eerste echte dansjes te doen. Kosten 5 Euro.
  • 3 Augustus: Open introductieles voor beginners van 19.00-20.15 uur. Interesse in de tango, maar weet je nog niet of dit jouw/jullie dans is? Doe mee met deze open les. Opgeven hoeft niet, stap gewoon iets voor 19 uur binnen. Met of zonder partner. Karin gaat de deelnemers meenemen in de basics van de tango; het leiden en volgen, de communicatie. Aansluitend kun je gratis deelnemen aan de oefenavond, om te kijken maar ook om je eerste echte dansjes te doen. Kosten 5 Euro.
  • 20 Augustus: Sensual Sunday intensieve beginnersmiddag. Met hapje/drankje, in totaal 2,5 uur les. Samen intensief kennismaken met de tango, een fijne lange middag met pauze. Zie ook Tango voor beginners, daar ook link naar het inschrijfformulier.
  • 12/13 September: Gratis proefles voor beginners en dansers bij de start van het lesseizoen, programma nog niet bekend. Geef je op voor de nieuwsbrief, dan ontvang je alle informatie op tijd.