Locatie in De Danswerkplaats of anders vermeld, meld je aan voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven of check regelmatig de agenda.

BELANGRIJK IVM de huidige regelgeving zijn nu alleen oefenavonden mogelijk.

  • Vanaf 20 juni 2021 op donderdagavond 2 blokken oefenavond van 19.00-21.00 en van 21.15 tot 23.30 uur. Voorrang voor cursisten. Entree 4 euro. Ook in de vakantieweken open! Voor binnenkomst zeer goed HANDEN WASSEN, niet komen als je je niet lekker voelt of in aanraking bent gekomen met Corona besmette personen, vooraf aanmelden, niet wisselen op de avond en zoveel mogelijk trainen met een vaste partner svp. Aanmelden gaat via de Tangokalender. Zorg dat jij en je partner een account hebben, koppel elkaars partner code en reserveer via de tangokalender.
  • (tijdelijk gestopt) Iedere 2e zaterdag: Salon de Underground van 20.30 tot 01.30 uur. Entree 8 Euro. DJ Arthur zorgt voor een mooie mix van 70% tango en 30% non-tango. Voor de experimentele danser en de niet zo ervaren danser. In plaats hiervan is er zo nu en dan een alternatieve oefenavond op de zaterdag avond. Eerstvolgende op 10 Oktober. Zie hiervoor de Tangokalender, daar ook aanmelden.
  • (tijdelijk gestopt) Iedere 3e zaterdag: Milonga la Roca van 21.00 tot 03.00 uur. Entree 8 Euro. Voor de die-hard tango danser. De beste DJ’s uit heel Europa. Prachtige flow, zeer goede dansers, 100% klassieke tangomuziek. Uitloop mogelijk tot 04.00 uur. Iedere 3e zaterdag van de maand. In plaats hiervan is er zo nu en dan een oefenavond in de stijl en met de dansers van La Roca op zaterdag avond. Eerstvolgende op 17 Oktober. Zie hiervoor de tangokalender, daar ook aanmelden.
  • (tijdelijk gestopt) Iedere 1e zondag: Milonga La Piedrita van 15.00 tot 18.00 uur (tot 19.00 uur als het druk blijft). Entree 6 Euro. Relaxte fijne middagsalon met DJ’s en hosts van het donderdagavond team. Klassiek met soms een korreltje neo/non (als de DJ dat wil). Voor iedereen die graag overdag danst en van een ontspannen, gezellige middagsalon houdt. 


  • 13 Juni 2021: Sensual Sunday, intensieve beginnersmiddag (Afhankelijk van de plannen voor verdere versoepeling) zie ook Tango voor beginners.
  • 13 September 2021: Gratis proefles voor beginners (Afhankelijk van de plannen voor verdere versoepeling)
  • 13/14 September 2021: Start nieuwe lessenserie volgens rooster (Afhankelijk van de plannen voor verdere versoepeling)