Locatie in De Danswerkplaats of anders vermeld, meld je aan voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te blijven of check regelmatig de agenda. Daarnaast zijn er zo nu en dan speciaaltjes tijdens de oefenavond, salon of als losse Pop-Up.

  • Iedere donderdagavond oefenavond : van 20.30 tot 23.30 uur. Entree 4 euro. Ook in de vakantieweken open! Je kunt komen trainen met je vaste partner, maar ook zonder partner komen en trainen/dansen met wie er die avond is. Deze avond wordt gedraaid door het vrijwilligersteam van Cheek2Cheek, zowel de host als de DJ (wisselend per week, schema staat op de tangokalender).
  • Iedere 3e zaterdag van de maand: Milonga la Roca: van 20.00 tot 02.00 uur. Entree 12 Euro. Voor de die-hard tango danser die graag danst in een perfecte Ronda in Close Embrace. De beste DJ’s uit heel Europa (mits in de buurt cq. op trein/rij afstand). Prachtige flow, zeer goede dansers, 100% klassieke tangomuziek. Deze salon is gelimiteerd in het aantal bezoekers en de verhouding leiders/volgers is altijd in balans. Reserveren noodzakelijk, dat doe je op de tangokalender. Na 23.30 uur kun je zonder reservering binnenkomen. Entree is dan 5 euro.
  • Vanaf 11 Juni, 6 weken lang op dinsdag van 19.30-20.45: Groepsles individuele techniek door Guillermina (Willemijn van der Linden). Vraag het complete programma op via de mail
  • Vanaf 11 Juni, 6 weken lang op dinsdag van 20.45-22.00: Groepsles omarming en connectie (bij voorkeur met eigen partner) door Guillermina (Willemijn van der Linden). Vraag het complete programma op via de mail
  • 12 en 26 Juni Workshop Muzikaliteit door Guillermina en Mariano van 19.30-20.45 en 20.45-22.00 uur.
  • 10 en 11 September Gratis Proeflessen voor alle niveaus. Schema volgt snel.
  • 29 September: Sensual Sunday intensieve beginnersmiddag. Met hapje/drankje, in totaal 2,5 uur les. Samen intensief kennismaken met de tango, een fijne lange middag met pauze. Zie ook Tango voor beginners, daar ook link naar het inschrijfformulier.