Argentijnse Tango kun je leren!
Reguliere lessen Amersfoort

Dance&Dine arrangement

Sensual Sunday

Workshops

<

Danslessen in Amersfoort (zie onderaan de uitleg over de verschillende lessen, prijzen en wijze van inschrijven).

De dinsdagen en woensdag van het lesseizoen vanaf januari 2018 worden gegeven door Bart en Karin en zijn gericht op de mooi, creatief en muzikaal dansen in een kleine(re) omhelzing. Deze stijl sluit het beste aan bij de huidige dansstijl in de salons en biedt je de snelste weg naar mooie dansavonden. De tango is een sociale dans waarbij 'uit dansen gaan' voorop staat.

Beginners: Instromen kan nog, na priveles. Lange intense beginnersworkshop: Sensual Sunday op 10 juni, Dance&Dine alleen nog op aanvraag voor minimaal 4 paren.

Dansers: Instromen kan nog, behalve bij niveau 5

Lesrooster 2e helft 2017/2018

Dinsdag 19.00-20.15 Niveau 5 (minimaal 2 jaar les) VOL

Dinsdag 20.15-21.30 Niveau 3 (minimaal 1 jaar ervaring) Nog plaats voor 3 paren

Dinsdag 21.30-22.45 absolute beginners (geen enkele ervaring nodig, of herstarters) Nog plaats voor 2 paren

Woensdag 19.00-20.15 Niveau 2 (minimaal 0,5 jaar ervaring) Nog plaats voor 2 paren

Woensdag 20.15-21.30 Niveau Ultimo (minimaal 3,5 maar liever veel meer ervaring)Nog plaats voor 1 paar

Woensdag 21.30-22.45 Niveau 4 (minimaal 1,5 jaar ervaring) Nog plaats voor 5 paren

De lessen zijn 75 minuten. Als cursist heb je, tijdens de lesweken, gratis toegang tot de oefenavonden op donderdag.

Weet je niet wat het beste past, neem eerst contact op met Karin 033 4340351.

Onze leslocatie is De Danswerkplaats, Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort. Onderdeel van De Nieuwe Stad. Ingang en parkeren bij Kleine Koppel/Brabantsestraat. Iedere donderdag is een oefenavond van 20.30 tot 23.30 uur, daarnaast organiseert Cheek2cheek twee verschillende salons. De Danswerkplaats is een nieuw centrum voor dans en beweging en de vaste les- en salonlocatie van Cheek2Cheek. Een fantastische zaal, volledig ingericht voor dansers.

Opbouw van onze lessen: alle lessen beginnen met opwarmen. Deze opwarmoefening is tevens techniekles voor leiders en volgers. We herhalen daarna altijd iets uit de vorige les en eventueel uit eerdere lessen als dat voor het vervolg noodzakelijk is. We geven veel individuele aandacht en kunnen zo aan diegenen die hieraan toe zijn verdieping of verbreding bieden. Iedere les werken we ook aan nieuwe bewegingen of combinaties. Wij zijn van mening dat je de tango niet leert door alleen naar de les te komen en willen de les ook liever niet alleen maar als oefentijd beschouwen. Kilometers maak je op de dansvloer; op oefenavonden en salons. Of gewoon thuis in je eigen huiskamer!

Kosten

Al jaren is de lesprijs zo laag mogelijk, om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met deze prachtige dans. Het lesblok is lang, 15 lessen en de lessen duren 75 minuten. Voor dit lesblok is nog steeds de lesprijs 187,50 euro per persoon. Hiervoor krijg je dan tevens gratis toegang tot de oefenavonden (18 x 3 euro). We proberen tevens via de cursistenpas korting te regelen op tango activiteiten in de regio. In vakantieweken (herfstvakantie en kerstvakantie) is er geen les.

Hier vind je het inschrijfformulier

Heb je geen danspartner, laat het ons weten. Mogelijk kunnen wij je helpen.

Kleine lettertjes: Door in te schrijven via het formulier, via mail of telefonisch verplicht je je om het complete lesgeld te betalen ook al lukt het je niet om alle lessen mee te doen. In bijzondere situaties kan hierop, in overleg, een uitzondering worden gemaakt. Deelname aan tangoles is altijd op eigen risico. Wij gaan uit van een goede gezondheid van onze cursisten. Cheek2Cheek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan eigendommen of lichamelijke klachten/letsel.

_____________________________

Korte intensieve tangolessen voor beginners: Dance& Dine, Turbo Tango Dagen en Sensual Sunday

Kun je niet wekelijks op les of zoek je een leuk kado voor vrienden, collega's of familie, kijk dan eens bij de Dance&Dine arrangementen op aanvraag, of bij de Sensual Sunday (2,5 uur les op zondagmiddag).

____________________________

Privéles

Geen partner en toch leren dansen of je techniek willen verbeteren? Lastige agenda voor wekelijkse lessen of een beginnersworkshop? Specifieke onderwerpen waar je alleen of met je partner aan wilt werken? Neem privéles. Zo leer je de tango snel en goed dansen. Voor leiders en volgers maar natuurlijk ook als danspaar mogelijk. Uurtarief: 45 Euro incl. BTW, maar excl. ev. reisvergoeding en locatiekosten (gratis in de Danswerkplaats). Locatie en tijden in overleg.

_____________________________

Bruidsarrangementen

Ga je binnenkort trouwen en wil je het feest openen met de meest sensuele en gevoelige dans?

Voor het bruidsarrangement starten jullie met privélessen (ongeveer 4-5 lessen van 1,5 uur) of een intensief beginnersweekend. Wij helpen jullie daarna met het kiezen van de juiste muziek en zetten samen met jullie op basis van jullie muzikale keuze een kleine "choreografie" in elkaar zodat je openingsdans er met weinig inspanning toch zeer professioneel uitziet (Dit vergt nog ongeveer 3 lessen van 1,5 uur). Normaal is een priveles 45 euro per uur, kies je voor het bruidsarrangement dan zijn is een blok van 4 lessen van 1,5 uur 200 euro, incl. BTW.

Terug naar de Homepage