Argentijnse Tango kun je leren!
Turbo Tango, intensief weekend voor beginners
 

Leer nu de Argentijnse Tango zonder wekelijkse lessen te volgen. Je kunt tijdens het Turbo Tango Weekend in twee dagen de beginselen van de Argentijnse Tango leren. Hierna kun je doorstromen naar de reguliere les voor beginners (afhankelijk van het moment in het jaar). Ook zeer geschikt voor diegenen die weer even de basis willen opfrissen. Heb je geen partner dan trachten wij te bemiddelen. Maximum 15 paren dus vol is vol!!!

Let op: ivm de beperkte beschikbaarheid van de zaal in het weekend, zijn er voorlopig geen Turbo Tango weekenden gepland. Echter, je kunt wel deelnemen aan de Dance&Dine middagen: 3 uur les op zaterdagmiddag. Deel 1 en 2: absolute beginners en het vervolg daarop. Kijk hier voor alle informatie.

Intensief weekend Argentijnse Tango. Er staan op dit moment, wegens verminderde beschikbaarheid van de zaal, geen Turbo weekenden meer gepland.

In twee intensieve dagen leer je de beginselen van de Tango, met de nadruk op leiden en volgen en het daaruit ontwikkelen van variaties. De locatie is De Danswerkplaats, onze nieuwe vaste locatie vlakbij het centrum van Amersfoort.

Het programma :

zaterdag 4 uur les: inloop met koffie/thee vanaf 10.30 uur
1e lesblok: 11.00 - 12.30 (daarna lunch)
2e lesblok: 13.15 - 14.30 (daarna koffie/theepauze)
3e lesblok: 14.45 - 16.00 (daarna koffie/thee en afsluiting van de dag)

zondag 3 uur les: inloop vanaf 10.30 uur
1e lesblok: 11.00 - 12.30 (daarna lunch)
2e lesbok: 13.15 - 14.45 (daarna koffie/thee en afsluiting van het weekend)

De kosten zijn 115 Euro per persoon voor het gehele weekend. Hiervoor krijg je 7 uur les, koffie en thee en op beide dagen een geheel verzorgde broodjeslunch. Na afloop van de cursus ontvang je een map met een uitvoerige beschrijving van de geleerde passen en enkele basisbeginselen van de Tango. Daarnaast krijg je een cadeautje om thuis te oefenen. Maximaal 15 paren kunnen deelnemen.

Je aanmelding is bindend, je inschrijving is definitief zodra minimaal 30 Euro per persoon is overgemaakt. Betalingsinformatie staat in de bevestiging. Annuleren kan tot 2 weken voor de start van het weekend. Daarna geldt een week lang een annuleringsvergoeding van 30 Euro p.p. In de laatste week is de annuleringsvergoeding 50 euro p.p. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats voor het weekend te vragen. Denk dus aan een annuleringsverzekering! Cheek2Cheek kan het weekend bij onvoldoende deelname (4 paren of minder) annuleren tot 2 weken voor aanvang. In bijzondere gevallen kan van bovenstaande regelingen afgeweken worden.

Inschrijven via dit formulier

Mocht je geen partner hebben, dan trachten wij te bemiddelen. Of meld je aan bij een van de danspartnerdatabases.

Leuke hotels in Amersfoort: ik doe graag enkele suggesties. Bel of mail me even.

Voor groepen vanaf 4 paren kunnen wij ook een "turbo op maat" verzorgen op onze vaste locatie in Amersfoort of in jouw stad. De "turbo op maat" duurt 1 of 2 dagen en kan zowel in het weekend als door de week plaatsvinden. Voor afspraken en nadere informatie kun je met Karin contact opnemen.

Turbo Tango II : Een vergelijkbaar weekend voor diegenen die een Turbo weekend hebben gevolgd, langer geleden les hebben gevolgd maar het een beetje kwijt zijn en voor diegenen die gewoon de kennis willen opfrissen, uitbreiden. Kijk hier voor meer informatie.

Wij zijn partner van de Nationale vrije tijd & recreatie cheque. Deze kun je inleveren bij boeking van de Turbo Tango Dagen of de Sensual Sunday.

Terug naar de Homepage