Argentijnse Tango in Amersfoort door dansschool Cheek2Cheek. Tangolessen, beginnersweekenden (bootcamp) en -zondagmiddagen, workshops en demonstraties.

Argentijnse Tango in Amersfoort

De Argentijnse Tango is de prachtige samensmelting van twee dansers in de muziek, de ruimte en elkaar.

Deze tekening is gemaakt door Klary van der Pol uit Amersfoort

Beginners: De lessen zijn gestart, instromen kan na priveles. (Info lesprogramma hier). Op 10 juni is er een Sensual Sunday. Hier alle info

 • Dansers: Alle lessen zijn gestart, in sommige groepen is nog ruimte om in te stromen. Mijn mededocent is Bart Boskaljon. Hier alle info. Nieuws: van 20/22 April: Berlin Connection Weekend: Compleet weekend gevuld met workshops, lezingen en salons. Het complete programma vind je hier. In het hart: Milonga la Roca.

 • Daarnaast kun je (beginners en dansers) altijd een priveles (of een serie privelessen, vraag naar mijn speciale aanbod!) boeken of Cheek2Cheek uitnodigen om een workshop te komen geven.

  Cheek2Cheek geeft haar lessen / workshops en organiseert haar salons in De Danswerkplaats. Naast de tangolessen zijn hier op reguliere basis lessen: lindyhop, salsa, 5-ritmes, latin dance, peuterdans, en DansJeVrij en WCS avonden. Deze ruimte is tevens te huur voor dans- en bewegingsdocenten en coaches. Combinaties van een dansworkshop (stijl in overleg) met dineren (zoals de Dance&Dine arrangementen voor Tango) in het ernaast gelegen restaurant Hoog Vuur is mogelijk.

  Mocht het keuzemenu niet werken, ga via deze link naar de hoofdpagina.

  Direct contact: Karin Venverloo op 033-4340351 (bij geen gehoor: spreek voicemail svp duidelijk in, en geef je naam en telefoonnummer door, dan bel ik snel terug) of karin(apenstaartje)cheek2cheek.nl (apenstaartje svp vervangen door @)

  ________________________

  Cheek2Cheek facebookpagina:

  ________________________