Een bijzondere valentijnsdag...

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgeven doe je via mail of telefoon (033 4340351).

 

 

Super romantisch aanbod voor

Valentijnsdag

Donderdag 14 februari

Dit jaar wordt alles anders.

Verras je geliefde nu eens niet met chocolade, lingerie of sigaren

Voor jouw geliefde nu eens een hele bijzonder valentijnsdag. Je kunt hem/haar laten uitnodigen om samen met jou de meest sensuele dans, de Argentijnse Tango te leren dansen. Als er een dans is waar twee mensen echt in samen zijn, dan is het wel de Tango. Iedere beweging van de leider is een uitnodiging aan de volger. Ieder moment kan de volger haar invloed laten voelen. Het is intens, spannend, leuk maar ook ontspannend. Het worden lessen om naar uit te kijken. Op 14 februari krijgt je geliefde een email, of als hij/zij deze niet heeft een SMS met daarop de uitnodiging voor de door jou gekozen lessen. Als je partner de uitnodiging accepteert is jullie inschrijving pas definitief.

In dit voorstel kun je verschillende alternatieven kiezen:

1. Je start in maart met een cursus van 9 lessen in een groep. Iedere dinsdag of woensdag (is nog niet bekend), vanaf 25 of 26 maart (gratis proefles) 75 minuten lang leren hoe je kunt leiden en volgen, dansen in de muziek, kennis maken met allerlei bewegingen waarop jullie lichamen gezamenlijk gaan bewegen. Deze lessen kosten 100 Euro per persoon.

2. Dat gaat je niet snel genoeg, je wilt direct een snelle start maken? Doe dan eerst mee met de Turbo Tango Dagen. 7 uur les in een weekend. Meer informatie over zo'n weekend vind je op de speciale pagina. Eerstvolgende weekend 15 en 16 maart. Aansluitend stap je in bij de beginners II groep op de woensdagavonden. Tegen de zomer dans je al een heerlijke tango met je geliefde op salons in het hele land. De Turbo met aansluitend de Beginners II cursus is 200 Euro per persoon.

3. Je wilt alleen maar eenmalig een romantisch uurtje, samen met je partner. Een priveles is dan de leukste manier. Deze kosten 35 euro voor jullie samen.

4. Je wilt wel een serie lessen, maar alleen voor jou en je partner? OK, dan volg je een of een serie privelessen. Op momenten dat het jullie uitkomt. Bij (een van) jullie thuis of in de kleine studio in Leusden. Privelessen kosten 35 Euro per uur voor jullie samen.

Verdere details van dit aanbod en jullie gegevens kunnen we het beste telefonisch bespreken. Je kunt me bereiken op 033 4340351 of een mail sturen kan ook, ik reageer altijd binnen 1 dag. Karin@cheek2cheek.nl. De laatste tijd heb ik problemen met mijn email. Mocht je niks van me horen, check je spamlijst, vooral als je een hotmail.com of live.nl account hebt.

Wacht niet te lang, het is natuurlijk het leukst als het ook echt lukt om op 14 februari hem/haar op zo'n speciale manier te verwennen.

Dit initiatief is van Cheek2Cheek, de Amersfoortse school voor Argentijnse Tango. Hier kun je doorklikken naar onze hoofdpagina en verder lezen over de tango, onze lessen, oefenavonden en salons.

Terug naar de HOMEPAGE