Argentijnse Tango kun je leren!
Sensual Sunday, een intense kennismaking Argentijnse Tango voor (echt)paren
 

Wil je een mooie kennismaking met de Argentijnse Tango zonder wekelijkse lessen te volgen? Zoek je een romantische middag uit? Wil je je partner of vrienden verrassen met een origineel kado? Doe dan mee met de Sensual Sunday. De eerstvolgende Sensual Sunday is op 10 juni 2018.

De Argentijnse Tango is een intense dans waarin alles draait om gevoel, afstemming, overgave en leiderschap. Niet samen pasjes leren en nadoen, maar leren aanvoelen, communiceren en creatief invullen met beweging. De tango verleidt en verbindt. Twee lichamen geven op eigen wijze invulling aan de prachtige muziek.

Joris en Karin

In 2,5 uur leren we je leiden en volgen, leggen we een mooie basis van de tango en bieden we enkele verrassende bewegingen. Met een koffie/thee pauze en een drankje aan het einde van de les, heb je zo een originele besteding van de zondagmiddag. De locatie is de Danswerkplaats, een nieuwe fantastische permanente danslocatie in Amersfoort. In deze les ligt de nadruk op de intensiteit van de tango en werken we toe naar een mooie, gesloten, ingetogen omhelzing.

Het programma van de Sensual Sunday: Binnenkomst vanaf 13.30 uur
1e lesblok: 14.00 - 15.30 (daarna een kopje koffie of thee)
2e lesbok: 15.45 - 16.45 (daarna afsluiting van de middag met een drankje)

De kosten zijn 65 Euro per paar voor deze Sensual Sunday. Hiervoor krijg je samen 2,5 uur les, een kopje koffie of thee en een drankje aan het einde van de les. Minimaal kunnen 5 paren deelnemen en maximaal 15 paren. Past deze datum voor jullie niet, er volgen er vanzelf meer, afhankelijk van het aantal aanvragen. Past de zondag je niet, of wil je liever een langere middag, eventueel aangevuld met een diner arrangement, dan is de Dance&Dine middag wat voor jullie. Bekijk hier dit programma.

Je aanmelding is bindend en zodra je inschrijft ontvang je een bevestiging met daarin de betalingsgegevens. Na betaling is je aanmelding definitief. Heb je deze middag cadeau gekregen, vermeldt dit dan op het inschrijvingsformulier. Annuleren kan tot 2 week voor de start van de workshop. Daarna geldt een week de annuleringsvergoeding van 20 Euro. In de laatste week is de annuleringsvergoeding 50 euro. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats voor de Sensual Sunday te vragen. Cheek2Cheek kan de dag bij onvoldoende deelname (4 paren of minder) annuleren tot 1 week voor aanvang.

Inschrijven via dit formulier

Nog enkele foto's van Karin en Joris, gemaakt tijdens een optreden in de binnenstad van Nijmegen door Lucien Lecarme.

_____________________________________

Voor groepen vanaf 4 paren kunnen wij ook een workshop/dag of weekend op maat verzorgen op onze vaste turbolocatie in Amersfoort of in jouw stad. Dit kan zowel in het weekend als door de week plaatsvinden. Voor afspraken en nadere informatie kun je met Karin contact opnemen.

Dance&Dine: een mooie combinatie van 3,5 uur tangoles, met genoeg koffie/thee breaks en een dinerarrangement na afloop bij Restaurant Hoog Vuur. Kijk hier voor meer informatie.

Terug naar de Homepage