Cheek2Cheek Inschrijfformulier Sensual Sunday , Argentijnse Tango in Amersfoort

Let op met tab naar volgende veld, niet met ENTER, dan wordt het formulier verzonden

Naam
Voornaam

Achternaam
Adres
 

Man Vrouw

e-mail
telefoonnummer
Naam partner (*)
Voornaam

Achternaam
Adres, indien afwijkend
 

Man Vrouw

e-mail, indien afwijkend
telefoonnummer, indien afwijkend
Zondag

10 juni

Wij kunnen niet op de voorgestelde data, svp contact

Betaling

Wij hebben deze middag cadeau gekregen Per bank

(*) inschrijven zonder partner is bij deze cursus niet mogelijk.

Speciale intensieve kennismaking Argentijnse Tango in Amersfoort. De kosten bedragen € 65 per paar voor 2,5 uur les, een kopje koffie of thee en een drankje na afloop.

Je aanmelding is bindend, inschrijving op volgorde van binnenkomst en wordt definitief na betaling. Annuleren kan zonder kosten tot 2 weken voor de start van de cursus. Daarna geldt een week een annuleringsvergoeding van 20 Euro. In de laatste week is 50 euro verschuldigd. Het is mogelijk om een ander paar in jouw plaats deze zondag te laten deelnemen. Cheek2Cheek kan het weekend bij onvoldoende deelname (4 paren of minder) annuleren tot 1 week voor aanvang. In bijzondere situaties kan hierop een uitzondering gemaakt worden. Deelname is altijd op eigen risico, Cheek2Cheek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan eigendommen of lichamelijke klachten.

Mocht het verzenden niet lukken dan kunt u dit formulier printen en opsturen aan: Cheek2Cheek, Veensekom 56, 3831 RE LEUSDEN

Of via bestand (of file), verzenden (sent) en dan pagina via e-mail versturen. Het email adres is karin apenstaartje cheek2cheek.nl (apenstaartje moet uiteraard vervangen worden door het bijpassende teken)