Tango workshops voor bedrijven, voor feestjes en familiebijeenkomsten
Lessen & turbo

Workshops & demo's

Salons & oefenen DJ Arthur AGENDA & Links

info, contact & nieuwsbrief


Cheek2Cheek, de Amersfoortse school voor Argentijnse Tango is gespecialiseerd in het verzorgen van workshops voor bedrijven en particulieren (verjaardagen, reunies, bijeenkomsten van vrienden). Deze workshops kunnen zowel themagericht zijn (zie de workshop pagina voor enkele voorbeelden) of een aanvulling zijn op een feestelijk programma. Cheek2Cheek heeft ook ervaring met het invullen van een complete avond, waarbij workshops, livemuziek en demonstraties elkaar afwisselen. Hieronder ziet u in beeld een voorbeeld van een zojuist gehouden feestavond met meerdere zalen, waarbij Cheek2Cheek de gehele invulling van "de tangozaal" verzorgde. Met dank aan de fotograaf, dhr. Wilfried van Huizen.

Een bijzondere toevoeging aan een dergelijke avond is een grappige tangotheater act met 3 tangodanseressen, ondersteund door 1 tangodanser. Zij nemen in deze act de vooroordelen van de tango door: de dames die als muurbloempjes aan de kant zitten, de ruzie om met iemand te kunnen dansen, de macho man in de tango.

Deze workshops zijn altijd op maat gemaakt, afhankelijk van uw wensen en de tijd die wij ter beschikking krijgen op de dag of avond. Een prijsopgave maken wij graag voor u. Neem hiervoor contact op met Karin Venverloo via email of telefoon (zie contactpagina).

Tango avond voor (bedrijfs-)feesten

Demonstratie Argentijnse Tango

Workshop voor uw gezelschap. In een groep of in kleine groepjes, waarbij de mogelijkheid bestaat om op een avond meerdere workshops te geven en daarbinnen met meerdere niveaus te werken.

Naast de demonstraties en de workshops kunnen wij voor u ook advies uitbrengen over een mooi tango orkest. Wij werken graag samen met Tango Canto, een quintet (5 personen) met een prachtige varieteit aan tango muziek, virtuoze solo's en een zangeres die prachtig kan zingen en entertainen.

Terug naar de workshop pagina